OM OSS

Sach etablerades i Istanbul i slutet av 1980-talet. Grundaren, frisör till yrket, letade efter kvalitetshår och köpte in det bästa råhår som fanns på marknaden till den egna salongen samt var grossist för andra stora, kända löshårsmärken.

På 2000-talet utvecklades företaget till märket Sach & Vogue med ett tätt samarbete för att etablera svenska Sach & Vogue, som nu har hela Norden som marknad.

Märket representeras idag av hårsalonger världen över.

 

VÅRT HÅR/PRODUKTER

Vårt Premium Virgin hår är ett högkvalitativt löshår som kommer från Uzbekistan med sin mjuka textur och fina lyster. Varje hårförlängning härrör från en och samma person och har därför samma struktur. Det utgår en ekonomisk kompensation till de personer som donerar håret.

Omedelbart efter klippning, buntas håret ihop och ligger därför i samma riktning redan från början av processen. Denna hantering gör att håret inte trasslar sig och det blir lätt att sköta. Det vill säga; det är en komponent som betecknar äkta Virgin-hår.

 

Håret genomgår en skonsam 12-stegsprocess, helt gjord för hand med en ny teknik som medför att håret håller längre. Detta innebär milda färgbad och ingen användning av starka blekningsmedel eller andra starka kemikalier.

Slutligen sker ingen skadlig ytbehandlig på Sach & Vogue-hår. Anledningen är att Sach & Vogue Virginhår inte har behovet att dölja en risig eller torr struktur. Därutöver tvättas denna kemikalie bort ganska snabbt.

När håret förädlats, levereras det sedan från vår egen fabrik i Istanbul.

Extra Virgin Uzbekistanskt hår passar med de flesta hårtyper och finns i ett femtiotal färger.

 

När det gäller vår populära löslugg, som för övrigt säljs direkt till kund, har vi ett samarbete med den flerfaldigt prisbelönta frisören Sofia Geideby.

 

FÄSTTEKNIKER

Det finns flera olika sätt att fästa vårt hår; Tejp- och Butterflymetoden och Keratin är de vanligaste fästmetoder som vi använder oss av.

Tejptekniken innebär en användning av en tejp som är skonsam mot håret och har ett hållbart fäste som kan sättas om upp till tre till fyra gånger.

Keratin-metoden har ett rent keratinämne som inte är utblandat med vax eller andra ämnen. Det betyder enkel isättning och borttagning.

 

Är du frisör/löshårs tekniker och önskar arbeta med Sach & Vogue kontakta oss!